About Me

Costin FETIC – • Beauty • Travel • Private/Public Events Photographer from Bucharest

Am să încep prin a mă „lăuda” că sunt un fotograf – om lipsit de egoism! Și nu mă refer aici neapărat la relația cu persoanele din jurul meu, ci mă refer la fotografie. Cum? Cred că de fiecare dată când sunt în fața unui moment pe care urmează să-l fotografiez, nu stau nici măcar o secundă să mă bucur doar eu de el, ci încep să alerg dintr-un loc într-altul, să schimb obiectivele și tot așa până găsesc locul potrivit pentru a le oferi celor ce vor vedea respectiva fotografie măcar jumătate din trăirile mele din momentul respectiv.

Sunt ambițios, perfecționist (nu știu sigur dacă e un plus sau un minus), dornic să cunosc oameni și locuri noi, iar pe lângă iubirea pentru  fotografie și orice alt tip de artă, mai am câteva pasiuni, dar nu la fel de fructificate precum cea despre care vorbim astăzi. Îmi plac foarte mult mașinile, îmi place să conduc și de asemenea îmi place foarte mult tenisul de câmp. Spun nu la fel de fructificate pentru că în legătură cu prima, încă nu am început să merg la cursuri unde să învăț mai multe decât știu în momentul de față, iar în legătură cu tenisul, din păcate, nu sunt constant. Mi se pare foarte interesant cât poate schimba sportul un om, atât psihic cât și fizic, arătându-ți cât de multe poți face cu ajutorul lui.

 

De ce fotograf?

Sincer? Așa a fost să fie! Dacă atunci când am primit primul DSLR nu mă gândeam la asta, cel mai probabil nu m-am gândit nici când am început să merg la cursuri, workshopuri etc. Mă refer aici la faptul că atunci când am început să merg la diferite cursuri în legătură cu fotografia eram sigur cât de mult îmi place și cât de interesant mi se pare, dar nu aveam nicio idee despre faptul că va deveni parte din viața mea de zi cu zi. Spun zi de zi nu pentru c-aș fotografia zilnic, ci pentru că dacă nu fotografiez, editez, iar dacă nu editez, public și/sau trimit fotografii în diferite locuri. Iar dacă nu fac niciuna din cele menționate mai sus, învăț lucruri noi în legătură cu fotografia. În fine, orice-ar fi și oricât de puțin ar fi, zilnic fac ceva în legătură directă cu fotografia.